Vi önskar Anders Haglund varmt välkommen!

Ny utesäljare Småland /Halland

ELKO AB i Sverige har rekryterat Anders Haglund som ny utesäljare med ansvar för Småland samt Halland. Anders är bosatt i Kalmar, som kommer att utgöra basen, men har hela regionen som arbetsfält.
Anders kommer närmast från en säljarroll på Bohlin & Nilsson AB, ett företag med inriktning på att förse elbranschen med verktyg och mätinstrument, en roll Anders innehaft ändå sedan år 2000. Dessförinnan verkade Anders som elektriker under 19 år på Elajo, och är därmed väl rustad inför rollen som utesäljare för ELKO.
–Jag har ända sedan tiden som elektriker haft ett väldigt gott öga till ELKO och dessprodukter. Därför känns det extra skoj att nu få vara med och driva ELKOs utveckling vidaresom en i teamet, säger Anders Haglund, tillträdande utesäljare på ELKO.
–Vi är väldigt glada över rekryteringen av Anders och välkomnar honom till ettframgångsrikt gäng. Anders, med en bakgrund som både elektriker och utesäljare, passarperfekt för rollen och kommer att bli ett bra tillskott till ELKO, säger Jakob Ros, VD förELKO AB.


Vi på ELKO önskar Anders Haglund varmt välkommen den 6:e april.