Tack för ditt stöd till Mustaschkampen!


 

ELKO vill rikta ett stort tack för det engagemang som visats i årets viktiga insamling till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundets arbete.

Prostatacancer utgör Sveriges vanligaste cancersjukdom där en tidig upptäckt är en av de viktigaste faktorerna för en lycklig utgång. Prostatacancerförbundet arrangerar därför årligen Mustaschkampen med syfte att skapa bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt sprida kunskap om cancerformen.

ELKO stödjer Mustaschkampen för andra året i rad
Under hösten 2018 pågick en dimmerkampanj i de flesta grossistbutiker där 5 kronor av varje såld enhet oavkortat gick till Prostatacancerförbundet. ELKO genomförde även andra aktiviteter, så som budgivning på en elcykel och försäljning av LED-mustascher. Detta har sammanlagt inbringat 101 275 kronor som oavkortat gått till Prostatacancerförbundet och deras forskning mot prostatacancer. ELKO har även arbetat md att uppmärksamma och informera om prostatacancer i våra olika kanaler och i mässmontern på Elmässan i Kista som helt gick i Mustaschkampens blå manér.

budgvining på elcykel inbringade 15.500 kr
Lars Rosén, AB Stockholms Elrevision vann budgivningen på en Merida eSPRESSO STEPS 300 EQ TOUR 2018. Hela summan gick aovkortat till Prostatacancerförbundet.

– Vi vill tacka alla kunder som på olika sätt bidragit i vår insamling till Mustaschkampen. Vi ser fram emot 2019 och en ännu mer kraftfull insats från vårt håll!

Jakob Ros, VD på ELKO.

Mustaschkampen pågick från oktober fram till nyår 2018.

Ladda ner pdf

Följ Mustaschkampens insamling
Läs mer om Prostatacancerförbundet här

ELBOKEN 2019!

 
      ELBOKEN 2019 
   den 21:e i ordningen

     Hämta ditt exemplar
   på närmaste Elgrossist
   eller ladda ner den via
       
ELKOs APP eller
         som pdf här.