Mustaschkampen

ELKO stödjer Mustaschkampen


ELKO SKAFFAR MUSTASCH
- genomför återigen en satsning för att stödja Mustaschkampen


ELKO följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling inbringade totalt hela 1 166 000 kr som oavkortat gick till att stödja forskningen mot bröst- och prostatacancer.

Prostatacancer utgör Sveriges vanligaste cancersjukdom där en tidig upptäckt är en av de viktigaste faktorerna för en lycklig utgång. Prostatacancerförbundet arrangerar därför årligen Mustaschkampen med syfte att skapa bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt sprida kunskap om cancerformen.

Det är otroligt viktigt att alla goda krafter i samhället är med och bidrar i kampen mot cancer. Vi är därför väldigt glada att ELKO och elbranschen ställer upp och hjälper till att uppmärksamma oss genom att bidra till Mustaschkampen, säger Tomas Tullberg, projektledare Mustaschkampen.

ELKO kommer under hela hösten att genomföra en mängd olika kampanjer och aktiviteter, både i egen regi och i samarbete med återförsäljare runt om i landet, för att rikta uppmärksamheten mot kampen mot prostatacancer. Ett flertal aktiviteter syftar till att samla in pengar till Prostatacancerförbundet och ambitionen är att följa upp förra årets succé och skapa ett ordentligt ekonomiskt tillskott till cancerforskningen.
 

Förra årets framgångsrika insamling har gett oss mersmak. Vi är överväldigade av responsen och engagemanget, både internt inom ELKO samt i elbranschen som helhet, som vi fick i förra årets kampanj. Vi är därför övertygade att vi även i år, tillsammans med våra kunder och partners, kan skapa ett betydande bidrag som kan göra verklig skillnad i kampen mot prostatacancer, säger Jakob Ros, VD på ELKO.


Följ Mustaschkampens insamling
Läs mer om Prostatacancerförbundet härButikskampanj som kommer göra skillnad

Vi har en mängd olika aktiviteter och kampanjer planerade men den kanske viktigaste och mest synliga är en butikskampanj, där vi för ändamålet tagit fram en unik kampanjlåda innehållande riktigt vassa erbjudanden på några av våra hetaste dimrar. I tillägg till de förmånliga priserna så skänker vi på ELKO 5 kronor per såld enhet till kampanjen som är under oktober och november.

Vad gör vi mer?

ELKO ”ändra färg” till blå under hela hösten. Vi genomför en rikstäckande road-show med vår nya ”show-truck”, budgivning på elcykel, annonserar i olika typer av branschmedia samt på olika sociala medier, reportage i flertalet av elgrossisternas egna kundtidningar med mera. Självklart kommer vi också att lägga extra fokus på insamlingen under El-mässan i Stockholm nu i oktober.

ELBOKEN 2019!

 
      ELBOKEN 2019 
   den 21:e i ordningen

     Hämta ditt exemplar
   på närmaste Elgrossist
   eller ladda ner den via
       
ELKOs APP eller
         som pdf här.