Prostatacancer möter hårt motstånd!


 

ELKO stödjer Mustaschkampen för tredje året

Nu gör vi er uppmärksamma på att hösten hos ELKO går i blått. Med andra ord stödjer vi återigen Mustaschkampen.
Förra årets kampanj inbringade totalt 101 275 kronor. I år, tillsammans med din hjälp vill vi höja insatsen ytterligare. Förutom butikskampanj med nyheten byggbar hörnbox, där varje såld del inbringar 1 krona, dubblar vi summan på försäljningen av Mustaschpins. Alla intäkter går oavkortat till Prostatacancerförbundet. ELKOs blå månader drar på
allvar igång under Elmässan i oktober och pågår fram till nyår 2019.

The fight never stops
Prostatacancer utgör Sveriges vanligaste cancersjukdom där en tidig upptäckt är en av de viktigaste faktorerna för en lycklig utgång. Prostatacancerförbundet arrangerar därför årligen Mustaschkampen med syfte att skapa bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt sprida kunskap om cancerformen.
I år arrangeras Mustaschkampen under parollen The Fight Never Stops. Samtliga år har kända svenskar ställt sig bakom kampanjen. Ambassadörer är fyra kvinnliga boxare. Två av dem räknas som Sveriges mest framgångsrika boxare och två är i början av sin karriär men har redan hunnit delta i SM, EM och VM, med sikte på OS 2020.

– Mustaschkampen är en prioriterad aktivitet för oss där vi och våra samarbetspartner vill bidra till forskning och behandling av sjukdomen för både de drabbade och deras anhöriga.

Peter Wotz, Sverigechef ELKO AB


Följ Mustaschkampens insamling
Läs mer om Prostatacancerförbundet här

ELBOKEN 2019!

 
      ELBOKEN 2019 
   den 21:e i ordningen

     Hämta ditt exemplar
   på närmaste Elgrossist
   eller ladda ner den via
       
ELKOs APP eller
         som pdf här.