Chris Strandell ny i säljteamet

ELKO rivstartar 2021 med en nyanställning i säljteamet för region Stockholm/Gävleborg. Chris Strandell gör detsamma; med nytt jobb, nytt boende och en liten knodd som tillskott i familjen.

Chris Strandell

Hur kom du i kontakt med ELKO?
För åtta år sedan gjorde jag entré i elgrossistbranschen. Då kom jag tidigt i kontakt med produkter från ELKO och har sedan dess haft dem som mina favoriter. I januari under pandemiåret så poppade det upp på datorn att ELKO sökte en regionssäljare. Jag behövde en förändring så skickade ett väldigt spartanskt mail som jag fick bra gensvar på och sen var bollen i rullning. 

Vad har du för bakgrund arbetsmässigt?
2013 började jag på MEAB som butikssäljare och blev sedan innesäljare. En ihopslagning av MEAB och STOREL i Täby resulterade i SELGA och möjligheten öppnades att bli utesäljare. Innan MEAB har jag gjort allt möjligt.

Vad blir dina arbetsuppgifter på företaget?
Mitt primära uppdrag blir att trycka ut ELKO-produkter på marknaden. Träffa grossen, elektrikern, konsulten och beställaren för att göra dem uppmärksamma på våra nyheter och få ELKO att synas och höras. Jag kommer att arbeta i Stockholm med omnejd och i Gävleborg så jag ser framför mig kontakter via digitala möten som blir allt vanligare men även en del resande. Att träffas på tu man hand är då jag verkligen kommer till min rätt.

Har du någon ELKO produkt som du kan rekommendera?
Jag håller alltid E13 631 15 varmt om hjärtat. Svart ELKO plus dimmer som enligt mig är den finaste i branschen.

Vad gör du på fritiden?
På fritiden tar jag hand om mina två barn Carmen och Lewis eller spelar Padel. 

Någon trendspaning inför 2021?
Svarta detaljer i hemmet ser jag blir allt populärare. Vilket såklart gynnar vår svarta serie som tilltalar många med lite högre krav på design. Generellt ser jag att hållbarhet kommer trenda 2021. Möjligheteten att kombinera tilltalande design och ett tydligare miljötänk skulle jag vilja ta med mig in säljprocessen.