ELKO "stor" Kombicentral

ELKOs nya större kombicentral möter upp de ökade behoven vid installationer i en villa eller lägenhet. Kombicentralen har plats för 63st DIN-moduler och upp till 24st RJ45 jack för mediadelen. Det innebär att även avancerade och stora projekt på ett enkelt och flexibelt sätt kan installeras i en och samma central.

Moderna installationer kräver mycket utrymme, såväl kraft som kommunikation i samtliga av hemmets utrymmen ska samsas på en begränsad yta. Detta ställer allt högre krav på hemmets knutpunkt – kombicentralen.

ELKOs senaste tillskott kombinerar ett generöst tilltaget utrymme med flexibilitet och centralerna anpassas individuellt inför varje enskilt projekt. Det finns gott om plats för DIN-moduler. Kraftdelen är separerad, och beröringsskyddad, från kommunikationsdelen. Mediadelens nedre del skapar bra utrymme med plats för aktiv utrustning.

Kombicentralen är utrustad med en välvd dörr och låset är monterat på sidan för att skapa en stilren och slät framsida. Finns för såväl infällt som utanpåliggande montage.

Ladda ned broschyren

ELKO Kombicentral