Flexi+ appdosa dubbel 4x16/20 Brand - E14 203 83

Produktbeskrivning:

Flexi+ infälld dubbel-branddosa med 4st stuts, godkänd för brandklassade väggar EI30, EI60 och EI90. Vid montering av dosor på vardera sidan av väggen måste dessa flyttas åt sidan minst 20 cm i sidled. För EI90-väggar måste dosorna förskjutas 20 cm på samma vägg för att bibehålla brandklassificeringen.
Branddosorna måste fästas med en regelfäste eller skivfäste anpassad till väggtjockleken. Se kombinationer för godkända doskombinationer.
Hål för dosan får inte överstiga 74mm och måste göras med en hålsåg. Dosans centrering i det borrade hålet ska eftersträvas.

Flexi+ infälld dubbel-dosa med 4 stuts. Flexi+ dosorna har en större volym för bättre utrymme för anslutningar, puckar och i allmänhet mer luft för ökad livslängd för elektroniska produkter. Monteringsringen 13 mm, . En högre montering för upp till 3 skivlager levereras som tillbehör och kan bytas ut från framsidan efter att dosan har installerats i väggen. Dosorna har en integrerat mellanstycke för enkla doskombinationer, vid behov av längre mellanstycke så finns det som tillbehör. Flexi+ har ett stort utbud av tillbehör för att enkelt anpassa dosan till alla typer av installationer.
Tillbehör: E14 203 99 Mellanvägg dubbel-dosa.

Teknisk specifikation:

Apparatdosa dubbel Brand, flexi+ 4-stuts.
Skivtjocklek 13 mm.
Diameter: Ø 71mm
Fästskruvar: C-C 60mm
Halogenfri: Ja
Glödtrådstest: 850°C
Certifisering: NEMKO,SEMKO, FIMKO
Hålsåg: 73mm
Kapslingsklass: IP30
Godkänd för användning i brandklassificerade väggar: RISE C900152
Se bruksanvisningen och godkännandedokumentet för mer information.