Flexi+ appdosa låg 4x16/20 Brand - E14 203 77

Produktbeskrivning:

Flexi+ infälld baranddosa med 4st stuts, godkänd för brandklassade väggar EI30, EI60 och EI90. Vid montering av dosor på vardera sidan av väggen måste dessa flyttas åt sidan minst 20 cm i sidled. För EI90-väggar måste dosorna förskjutas 20 cm på samma vägg för att bibehålla brandklassificeringen.
Branddosorna måste fästas med en regelfäste eller skivfäste anpassad till väggtjockleken. Se kombinationer för godkända doskombinationer.
Hål för dosan får inte överstiga 74mm och måste göras med en hålsåg. Dosans centrering i det borrade hålet ska eftersträvas.

Flexi+ dosorna har en större volym för bättre utrymme för anslutningar, puckar och i allmänhet mer luft för ökad livslängd för elektroniska produkter. Monteringsringen justeras manuellt 9-21 mm, ringen justeras genom att vrida ringen 45 ° och justeras sedan till önskad höjd. När önskad ringhöjd uppnås låses ringen antingen horisontellt eller vertikalt. En högre montering för upp till 3 skivlager levereras som tillbehör och kan bytas ut från framsidan efter att dosan har installerats i väggen. Dosorna har en integrerat mellanstycke för enkla doskombinationer, vid behov av längre mellanstycke så finns det som tillbehör. Flexi+ har ett stort utbud av tillbehör för att enkelt anpassa dosan till alla typer av installationer.

Teknisk specifikation:

Apparatdosa, flexi+ 4-stuts Brand.
Justerande fästring för enkelgips.
Skivtjocklek 9-21mm Brand
Diameter: Ø 71mm
Fästskruvar: C-C 60mm
Halogenfri: Ja
Glödtrådstest: 850°C
Certifisering: NEMKO,SEMKO, FIMKO
Hålsåg: 73mm
Kapslingsklass: IP30

Godkänd för användning i brandklassificerade väggar: RISE C900152
Se bruksanvisningen och godkännandedokumentet för mer information.