• DCL-uttag vägg inf Plus FV - E18 851 47

  DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Snabbanslutning. DCL vägguttag i ELKO Plus vit. Lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar.

 • DCL-uttag vägg inf Plus ALU - E18 851 48

  DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Snabbanslutning. DCL vägguttag i ELKO Plus Aluminium. Lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar.

 • DCL-uttag vägg inf Plus SV - E18 851 49

  DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Snabbanslutning. DCL vägguttag i ELKO Plus svart.  Lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar.

 • DCL-uttag vägg inf RS FV 84mm - E18 851 44

  DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Snabbanslutning. DCL vägguttag i ELKO RS. Lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar.

 • DCL-uttag vägg inf RS FV 90mm - E18 851 45

  DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Snabbanslutning. DCL vägguttag i ELKO RS. Lamputtag för vägg.  Passar även kopplingsdosa. Passar alla ELKO kom...

 • DCL-uttag vägg inf RS Renvit - E18 851 43

  DCL-uttag vägg inf rv