Nya ramserien Layer

 

Layer ger fler spännande ramval till ELKO Plus och RS.

ELKO vidareutvecklar möjligheterna till att sätta en personlig prägel på elinstallationen med ett antal stilrena designalternativ i Plus- och RS-serien. ELKO Layer består av ramar i materialen betong, obehandlad metall, tenn, svart metall samt koppar. 

Sedan tidigare har Plus-serien haft ett antal olika designval att tillgå, med ramar i naturmaterialen skiffer, glas och metall. För RS-serien är möjligheten till personligt uttryck helt ny.

Ramarna kan kombineras med alla ELKOs produkter såsom uttag, strömställare, dimrar och termostater samt ELKO Bright. Ramarna ersätter befintliga ramar på RS- och Plus-serien och kan i Plus-serien fritt kombineras med de tillgängliga färgvalen, fjällvit, aluminium eller svart.

Se alla storlekar, material och färger i Layerserien

Ladda ner Layer broschyr (PDF)

– Layer skapar helt nya designmöjligheter att ge elinstallationen ett unikt utförande. Vi har valt att utgå från ett antal spännande materialval som accentuerar och förhöjer rummets karaktär. Detta ger en helt ny valfrihet och oändliga kombinationslösningar vid såväl nybyggnation som renovering, säger Alexander Svärd, marknadschef på ELKO.

 

Nyfiken på Layer? Beställ ett testkit eller demonstration

Testa hur Layer kan förvandla elinstallationen. Beställ ett Layerkit innehållande fem stycken 1-facksramar i hårdpapp i de olika färgerna och trä över befintligt strömbrytare eller uttag.
Om du vill få en mer utförlig demo av Layer kan du även välja att bli kontaktad av din lokala ELKO-säljare.

ELBOKEN 2019!

 
      ELBOKEN 2019 
   den 21:e i ordningen

     Hämta ditt exemplar
   på närmaste Elgrossist
   eller ladda ner den via
       
ELKOs APP eller
         som pdf här.