Resultat 2019-års insamling


 

Mustaschkampen 2019. Resultat av insamlingen
Ett stort tack till alla kunder som på olika sätt bidragit i vår insamling till Mustaschkampen. Det har under hösten pågått en hörnbox-kampanj i de flesta grossistbutiker samt försäljning av mustaschpins där ELKO dubblat försäljningssumman. Detta har sammanlagt inbringat 52 739 kronor som oavkortat går till Prostatacancerförbundet och deras utbildning och forskning om prostatacancer.

The fight never stops
Prostatacancer utgör Sveriges vanligaste cancersjukdom där en tidig upptäckt är en av de viktigaste faktorerna för en lycklig utgång. Prostatacancerförbundet arrangerar därför årligen Mustaschkampen med syfte att skapa bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt sprida kunskap om cancerformen.
2019 arrangerades Mustaschkampen under parollen The Fight Never Stops. Samtliga år har kända svenskar ställt sig bakom kampanjen. Ambassadörer var fyra kvinnliga boxare. Två av dem räknas som Sveriges mest framgångsrika boxare och två är i början av sin karriär men har redan hunnit delta i SM, EM och VM, med sikte på OS 2020.

– Mustaschkampen är en prioriterad aktivitet för oss där vi och våra samarbetspartner vill bidra till forskning och behandling av sjukdomen för både de drabbade och deras anhöriga.

Peter Wotz, Sverigechef ELKO AB


Läs mer om Prostatacancerförbundet här

ELBOKEN 2019!

 
      ELBOKEN 2019 
   den 21:e i ordningen

     Hämta ditt exemplar
   på närmaste Elgrossist
   eller ladda ner den via
       
ELKOs APP eller
         som pdf här.