Lysande tillbehör till ELKOs dimrar i Plus-serien

ELKOs Plus-serie består av stilsäkra och moderna strömställare och brytare. Serien uppdateras kontinuerligt i takt med teknikutveckligen och nu lanseras ett smart tillbehör till dimrarna i Plus-serien i form av en ljussatt dimmerratt.

Allt fler dimrar söker sig in i hemmen, där Plus-serien passar särskilt väl tack vare ett stilsäkert yttre kombinerat med den senaste tekniken och ELKOs höga kvalitet. Dimrar bidrar både till att sänka energiförbrukning och att ljusstyrkan smidigt kan regleras efter behov och tillfälle.
 
Nu lanserar ELKO ett tillbehör, bestående av ett komplett Kit, för att ljussätta själva dimmern. Dimmer-ljuset innebär att dimmerratten omges av en ljusring, en såväl praktiskt som snygg lösning. Det blir enkelt att finna brytaren i ett mörkt rum och den avger samtidigt ett stämningsfullt sken. Dimmer-ljuset finns med vitt eller blått ljus och monteras enkelt antingen på en befintlig dimmer eller vid nymontage.
 
– ELKOs Plus-serie är populär vid främst nybyggnation då den ger stor frihet i allt från färg till materialval. Med vårt nya tillbehör, Dimmer-ljus, skapar vi ytterligare möjligheter för kunderna att inreda personliga hem, där både praktiska behov och design samsas, säger Olle Nordström, produktchef på ELKO.
 

Fakta ”Dimmer-ljus”

Levereras som ett komplett Kit bestående av ljusenhet, ljusring och centrumplatta. Passar dimrar typ, 600GLI, 315GLE, 630GLE, 420GLE/I och 600GLE/I tillverkade 2012 och senare. Finns i färgerna fjällvit, aluminium och svart. Samtliga färger kan kombineras med vitt eller blått ljus. Tillverkad av halogenfri plast.

ELKO dimmer plus-serien