RS Svart (RAL 9005)

RS svart är det senaste tillskottet i RS-serien och består av produkter både för infällda och utanpåliggande montage i redan beprövad och omtyckt design. Nya RS svart kan dessutom kombineras med insatser ur Plus-serien.

Modernt inslag i elinstallationen

Efterfrågan på svarta elmateriel har ökat i takt med nya inredningstrender för bostäder och offentliga miljöer. ELKO möter upp med RS-produkter i genomfärgat mattsvart (RAL 9005). De svarta produkterna är ett modernt  komplementtill de mer traditionellt ljusare kulörerna fjällvit och renvit.

– RS-serien är en välbekant syn i många privata hem, arbetsplatser och offentliga lokaler. Serien har sedan introduktionen 1989 ständigt utvecklats och växt och är idag ett självklart val både vid renovering och nybyggnation. Därför väljer vi nu att bredda serien med ytterligare ett modernt kulörval för att ännu bättre kunna möta marknadens behov, säger Peter Wotz, VD på ELKO.

RS svart – uppenbar eller subtil

De mattsvarta produkterna kan skapa spännande kontraster till vita och jordnära toner och blidra till det där extra i inredningen. I motsats kan de bli ett lugnt och avslappnat element i rummet där de subtilt smälter in i mörkare väggfärger. I valet av färgsättning kommer RS svart alltid tillföra en sobert elegant känsla.


 

Fyll RS svart ramen med Plusprodukter

Svarta produkter i Plus och RS delar färgkod RAL 9005. Ramar i RS svart är därmed kompatibla med utvalda Plusprodukter, till exempel data-och ladduttag och annan elektronik. Dessa är markerade i översättningstabellen.

Översättningstabell RS Fjällvit – RS renvit och svart PDF

Ladda hem broschyr RS renvit & svart PDF