Hallbelysning ELKO Plsu

Det första rum som möter dig och det sista du lämnar i ett hem ska fungera praktiskt samtidigt som det kan bidra med en känsla som fortsätter i resten av bostaden. Ordentlig med belysning är nyckelord. En rörelsevakt som tänder och släcker en lampa automatiskt kan vara smart att installera.

Belysningstips

Väggarmatur ger ett vackert släpljus på golvet och fungerar utmärkt som ledljus. Ljuset vägleder dig in i resten av bostaden.
Takbelysning i form av spotlights och downlights är alltid bra att installera i ett rum som ofta kan uppfattas lite mörkare, som en hall eller lång korridor.
Även vägglampor uppfyller egenskaperna för bra grundbelysning och att tillföra ett attraktivt ljus genom att belysa föremål eller tavlor skapar en känsla av vad bostaden har att erbjuda.

Rörelsevakt i hallen
Rörelsevakt fungerar som en närvarocensor som styr belysning vid rörelse i rummet. Passar bra i badrum eller i hallen. Detektorn har inställningar för ljuskänslighet och gångtid efter sista detektering.

Trappbelysning

Trappbelysning

Med ELKO Bright väggarmaturer går det enkelt att montera trappbelysning i samma fina design som strömställare och uttag. Armaturerna passar i vanliga apparatdosor och allra bäst i ELKO BigBox där också drivdon får plats. Rekommenderad höjd från golv är 25-30 cm. De är naturligtvis dimbara och kan också styras av rörelsevakt om belysning bara behövs när man går i trappan.