ELKO Köksinspiration

Ofta vår mest använda plats i bostaden behöver bra punkt- och allmänbelysning över arbetsytor och vid spis. Spotlights passar bra både i tak och under överskåp. Addera stämningseffekt med installation av dimmers.

Elektrisk utrustning

Köket bör kunna tillfredsställa många behov, i synnerhet att förenkla matlagningen. Tillräckligt med eluttag för att driva elektriska apparater underlättar i köksbestyren. Installera med fördel timer för att exempelvis kunna brygga morgonkaffet på förinställd tid. USB-ladduttag har också en given plats i hörnboxen så du kan läsa recept i en laddad mobil utan bekymmer.

Hörnboxen - naturlig ingrediens i svenska kök i över 20 år

Med hörnbox monterad under överskåpen blir uttag för köksutrustning och annan teknik lättåtkomlig för köksbestyren. Hörnboxen kan bestyckas efter dina behov.

I Plus-serien finns nu alternativet av en skräddarsydd lösning med Byggbar hörnbox. Byggbar hörnbox 1-fack kan snäppas ihop med 1 till 4 mellanstycken för att erhålla en hörnbox i 2–5 fack. Hörnboxen installeras med fördel under överskåp i kök eller i hörn och passar alla standard 1-facks apparater i Plus-serien.

Energibesparing med timer
Energibesparande åtgärder är alltid välkommet. Med timer står inte hemelektronik på i onödan och exempelvis morgonkaffet kan bryggas på förinställd tid.

ELKO Plus svart

I både Plus-serien och RS-serien finns allt kocken behöver förpackat i smakfull och stilren design.

Elektrikern vet vad som krävs för att uppnå en optimal funktionell köksbelysning och kan ge dig många tips som ökar din komfort.