Sovrum timer dimmer

Satsa på dimbar allmänbelysning för att kunna välja mellan vilsamt ljus som går att höja vid behov. Spotlights, downlights och ledlister är bra val för huvudbelysning och stämningseffekt.

Lampa på nattduksbordet kan vara bra att ha, välj gärna en dimbar så att du kan justera styrkan på ljuset vid sängen. För att spara mer plats på nattduksbordet kan du använda vägglampor istället för bordslampor. Lampa med riktbart ljus stör inte någon som sover bredvid. 
Planera för uttag på vardera sida om sängen. Dessa kan kombineras med ladduttag för mobilen för att ha det väsentliga på armlängds avstånd.

Spegel- och effektbelysningar kompletterar ljuselementen i sovrummet och det underlättar klädvalet om ljuset är så skuggfritt som möjligt.

Tänk helhet i inredningen 

Harmoni är viktigt i sovrummet. Vare sig du väljer ljusa nordiska toner eller en mer färgglad palett har ELKO ramserier som effektfullt förhöjer inredningen. Strömställare och uttag finns i fjällvit (gräddig ton), renvit (klarvit) eller mattsvart i Plus-serien och RS-serien.

Nya rumsdimensioner med ljussatt ram
En ljussatt ram lyser upp med behagligt sken och kan bli en lekfull detalj i barnrummet eller ge trygghet åt de små om natten. Ramen kan samtidigt bli en spännande inredningsdetalj i rummet.
Alla produkter i ELKO Plus-serien kan kompletteras med ljussatt ram. Finns med vitt eller blått ljus och i 1-2-fack och 1½ till vägguttag. Ansluts till 230V och har inställbar ljusnivå.