Pressreleaser

 • Ny Sverigechef och marknadschef

  ELKO omorganiserar

 • ELKO kompletterar med fler antennuttag i RS och Plus-serien

  Designserierna RS och ELKO Plus utökas med ett flertal nya antennuttag för att möta upp en mängd olika situationer och behov. Uttagen omfattar olika varianter för Radio/TV samt satellit- och multimediauttag och är utformade för säkerhet och funktion.

 • Lysande tillbehör till ELKOs dimrar i Plus-serien

  ELKOs Plus-serie består av stilsäkra och moderna strömställare och brytare. Serien uppdateras kontinuerligt i takt med teknikutveckligen och nu lanseras ett smart tillbehör till dimrarna i Plus-serien i form av en ljussatt dimmerratt.

 • ELKOs Kulodosa ger mer utrymme för elektronik

  ELKO följer upp den innovativa Big Box med en stor kulodosa för utanpåliggande installationer. Precis som för Big Box är det ökande behovet av större utrymme för elektronik som varit drivkraften i framtagandet av den nya större dosan. Ett generöst utrymme innebär att exempelvis dimrar, reläer och aktorer enkelt får plats.

 • Klassikern ELKO RS kompletteras med smart USB-laddare

  ELKOs klassiska strömställarserie RS uppdateras ständigt och nu lanseras ett USB-ladduttag. Praktiskt såväl hemma som på kontoret.

 • ELKO introducerar en större el- och mediacentral

  ELKOs introducerar en större kombicentral för att möta upp behoven och skapa möjligheter även vid större installationer, exempelvis en villa eller större lägenhet. Kombicentralen, med plats för hela 63st DIN-moduler samt 24st RJ45 jack, innebär att även avancerade och stora projekt på en enkelt och flexibelt sätt kan installeras i en och samma central.

 • ELKO lanserar nätverksbaserad HDMI-förlängare

  ELKOs produktportfölj utökas nu med en HDMI-förlängare. HDMI-signalen överförs via vanlig nätverkskabel och kan därmed enkelt förflyttas till ett annat rum, något som skapar nya möjligheter i det moderna hemmet.

 • ELKO kompletterar med ”Click” kopplingsdosa

  ELKO har en mängd olika kopplingsdosor och kompletterar nu med ytterligare en innovativ version, ELKO Click. Till skillnad från de flesta traditionella utanpåliggande kopplingsdosor saknar den nya versionen skruvar för att fästa locket. Detta skapar mer utrymme i dosan och gör den dessutom enklare att montera.

 • ELKO lanserar nya PIR rörelsedetektorer

  ELKO har ett omfattande utbud av rörelsedetektorer för olika typer av applikationer och situationer. Nu lanserar ELKO ytterligare tre rörelsedetektorer för såväl inomhus- som utomhusbruk. De nya rörelsedetektorerna lämpar sig för såväl kommersiellt bruk som vid privata installationer.

 • ELKOs Röda Dosor utökas med ”Big Box”

  ELKOs omfattande dossystem kompletteras nu med ytterligare en innovativ version, Big Box. Den nya unika dosan möter behovet från att allt mer elektronik skall samsas om utrymmet vid installationer. Big Box råder bot på detta genom ett generöst tilltaget utrymme för exempelvis dimrar, reläer och transformatorer och kommer troligen innebära en framtida branschstandard.