Nu börjar det närma sig jul och ett nytt år står för dörren.

Året som snart är passerat har varit väldigt utmanande. Ränteläget har orsakat mer eller mindre tvärnit på bostadsmarknaden. Tillsammans med inflationen har detta skapat osäkerhet inom både företags- och privat sektor. Kort sagt ett omtumlande år som satt vår affär på prov.

Men många positiva saker har hänt. Ihop med er har vi kämpat på, vi har hittat nya marknader och funnit möjligheter som hjälper oss att bli starkare tillsammans. ELKO har påbörjat en resa med transformering av verksamheten och kommer därför komma ut ur detta väl förberedda för framtiden; en mer hållbar framtid tillsammans med våra kunder och partners.

Vi har genomfört Elfack i Göteborg och Elmässan i Kista. Vi har relanserat Flexi+ dosserie till en mer användarvänlig produkt efter feedback från våra kunder. Vi har fortsatt det omfattande arbetet med att konvertera RS-sortimentet till nya kulörerna renvit och svart. ELKO Plus Ocean Plastic har fått uppmärksamhet inom många sektorer, som en bekräftelse på detta erhöll vi Plaza Interiörs Hederspris för bästa hållbara nyhet inom energiområdet.

ELKO kommer att fortsätta 2024 på inslagen väg, med flera stora nyheter för att stärka vår position ytterligare på den svenska marknaden.

Som VD på ELKO är jag oerhört stolt att få vara en del av denna resa tillsammans med våra samarbetspartners och våra medarbetare, ni gör det värt att göra det lilla extra, ni gör skillnad. Stort tack.

Jag vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ser fram emot ett framgångsrikt 2024.
Peter Wotz, VD-MD ELKO Sverige