Vi på ELKO värdesätter design och upplevelse lika högt som en säker och pålitlig elinstallation. Vare sig produktens syfte är att diskret och sömlöst integreras i inredning, eller accentuera och förhöja känslan finns inspirationen i våra designserier. Flera produkter kan dessutom kombineras och skapa unikt personliga uttryck.

Ramserier ELKO RS

RS-serien, en tidlös klassiker

RS-serien utgör vårt bassortiment och har i decennier funnits som en naturlig del i nybyggnation och renovering. ELKO RS, med sina eleganta linjer och diskreta uttryck i kulören fjällvit etablerade sig som marknadsledande i Sverige i början av 90-talet. Sedan dess har byggnadsstil och inredning förändrats. ELKO anpassar därför RS-utbudet till dagens behov i branschen med RS renvit och RS svart.

RS-serien i kulörerna fjällvit (RAL 9010), renvit (RAL 9003) och svart (RAL 9005) passar in i alla miljöer, oavsett inredning och färgval.

Ramserier ELKO Plus

Plus-serien i standard och designutförande

Plus-serien uppskattas för sitt strama och moderna utseende med subtilt samspel mellan raka linjer och organiska former. Den distinkta låga profilen ger en tidlös elegant stil. Produkterna fyller den medvetna kundens önskemål på design som passar vår nordiska levandsmiljö, medan montören kan erbjuda en komplett apparatserie som tillmötesgår dagens branschkrav.

Plus-serien finns i kulörerna fjällvit (RAL 9010) och svart (RAL 9005) och är indelad i standard, vita produkter och design, svarta produkter.

Plus Option

Till dessa finns ramvalet Plus Option i variationer av bearbetat naturmaterial – metall, skiffer, frostad vit, kritvit eller blankt sotat glas.

Plus Ocean Plastic

Det senaste tillskottet i serien är Plus Ocean Plastic där ELKO är först i branschen att utveckla elmateriel av återvunnen havsplast från kasserade fiskenät. Ocean Plastic känns igen genom vågsymbolen präglad på fronten.